Rubriky
Uncategorized

Prázdniny ve školní družině

Provoz školní družiny se nezastavil ani v prvních třech týdnech prázdnin. Díky krásnému počasí mohly děti téměř denně navštěvovat koupaliště a užít si vodních radovánek.

Ve čtvrtek 13.7. nás čekala dlouhá vycházka do Flascharova dolu. S průvodci Klárou a Ondřejem jsme zvládli projít celý areál i s překonáním několika pater po žebřících. Za odměnu nás čekala sladká odměna v cukrárně.

Foto najdete na tomto webu – Pro žáky a rodiče – Školní družina.

M. Zátopková, vychovatelka ŠD

Rubriky
Uncategorized

Poděkování paním kuchařkám

Děti ze školní družiny poděkovaly paním kuchařkám za jejich práci a výborná jídla, které jim denně s láskou po celý školní rok připravovaly. K poděkování se přidávají i ostatní žáci a zaměstnanci školy.

Rubriky
Uncategorized

Krásné prázdniny

Přejeme všem dětem, jejich rodičům a zaměstnancům školy krásné, klidné, prázdninové dny, hodně sluníčka, pohody a zdraví. Odpočívejte, nabírejte síly a zážitky. Budeme se těšit v novém školním roce 2023/24.

vedení školy

Rubriky
Uncategorized

Loučení se školním rokem ve školní družině

Ve středu 28. 6. 2023 jsme pro děti školní družiny připravily rozloučení se školním rokem formou soutěží. Po úspěšném absolvování osmi sportovních stanovišť si děti mohly za odměnu vybrat malou drobnost. Děkujeme za pomoc děvčatům ze sedmé a osmé třídy.

Více fotografií naleznete v tomto webu – Školní družina.

                                                                          vychovatelky školní družiny

Rubriky
Uncategorized

Naši nejlepší ocenění starostou města Oder

V úterý 27.6.2023 uděloval starosta města Oder ocenění nejlepším navrženým žákům všech oderských škol. Ocenění si z naší školy převzali Veronika Žwaková, Klára Mynaříková, Adéla Hrnčířová, Lukáš Pastorek, Rozálie Janošová (žáci devátého ročníku) a Aneta Němcová z 8.B. Zásluhy, za které žáci ocenění získali, najdete v příloze ( a nebylo jich málo:):)

Ing. Renata Šandová

Lukáš, Adéla, Aneta, Veronika, Klára a….
a chybějící Rozálie na společné fotografii 🙂
Rubriky
Uncategorized

Slavnostní rozloučení s žáky 9. ročníku

V pátek 30. června 2023 jsme se již tradičně na konci školního roku rozloučili slavnostně s absolventy školy – našimi deváťáky.

Vlastní rozloučení proběhlo za přítomnosti všech pedagogů, rodičů, prarodičů, spolužáků , přátel školy a pozvání přijala i paní místostarostka Mgr. Libuše Králová, která měla úvodní a závěrečné slovo. Rozloučili jsme se s 38 žáky, z nichž někteří z nich se zapsali do historie školy svými úspěchy v různých oblastech a bezproblémovým chováním. Kromě rozdávání vysvědčení byly ředitelem školy Mgr. Janem Jursíkem uděleny 20 žákům pochvaly za reprezentaci školy ve vědomostních, sportovních a výtvarných soutěžích, za práci v žákovském parlamentu, za příkladný prospěch po celou dobu školní docházky či za aktivitu a pomoc při školních akcích. Slova na rozloučenou uslyšeli žáci od svých třídních učitelů Mgr. Davida Holiše a Mgr. Michaly Piterkové. Také žáci 9.A i 9.B si pro všechny přítomné připravili povídání a zhodnocení své školní docházky vtipnou, místy dojemnou formou. Za 9.A promluvil Jakub Hrabovký a za 9.B Jesica Kyselá. Rozloučení bylo velmi důstojné.

Rodičům děkujeme za jejich přízeň po celou dobu školní docházky jejich dětí a žákům přejeme šťastný start do nové etapy jejich života.

Ing. Renata Šandová

Rubriky
Uncategorized

Konec školního roku a předávání pochval nejlepším žákům II. stupně

Je již tradicí, že na konci školního roku předává ředitel školy nejlepším žákům 5. – 8. ročníku pochvaly za jejich práci navíc. Pochvaly navrhují vyučující a třídní učitelé. Tentokrát bylo na pochvaly za sportovní, vědomostní, výtvarnou reprezentaci školy, práci pro třídu a školu, za práci pro žákovský parlament, příkladný prospěch a chování navrženo 37 žáků, kterým pan ředitel Mgr. Jan Jursík veřejně poděkoval a předal za potlesku spolužáků drobné dárky.

Děkujeme všem žákům, kteří dělají svou práci pečlivě, reprezentují naši školu , jsou nápomocni svým spolužákům, pomáhají při školních aktivitách a dělají nezištně práci nad rámec svých povinností. Vážíme si toho a věříme, že jsou dobrým příkladem i ostatním spolužákům.

Ing. Renata Šandová