Rubriky
Jídelna Uncategorized

Změna telefonního čísla do školní jídelny

V souvislosti s rekonstrukcí školní jídelny dochází ke změně kontaktu. Pro komunikaci se školní jídelnou prosím použijte nový telefon 731 962 197 vždy do 12,00 hodin.

Děkujeme za pochopení.

Rubriky
Jídelna

Odprodej zařízení školní jídelny z důvodů její rekonstrukce

Dne 9.7.2024 Rada města vzala na vědomí vyřazení některého zařízení naší školní kuchyně ZŠ Odry Pohořská z inventáře z důvodů rekonstrukce. Vzala na vědomí, že toto zařízení bude nabídnuto k prodeji.

V příloze je seznam nabízeného zařízení, navrhovaná prodejní cena a fotografie zařízení. V případě zájmu kontaktujte vedoucí školní jídelny paní Marcelu Schwarzovou na telefonu 605 800 047.

Z důvodů začínající rekonstrukce preferujeme rychlé jednání a osobní kontakt. Děkujeme.

Rubriky
Uncategorized

Pohodové prázdniny

Přejeme všem dětem, jejich rodičům, pedagogickým pracovníkům a ostatním zaměstnancům školy krásné, klidné, prázdninové dny, hodně sluníčka, pohody a zdraví. Odpočívejte, nabírejte síly a zážitky. Budeme se těšit v novém školním roce 2024/25.

vedení školy

Rubriky
Uncategorized

Nabídka kroužků SVČ Odry na školní rok 2024/25

Vážení rodiče,

i když dětem teprve začínají prázdniny, zasíláme vám nabídku zájmových kroužků (viz. příloha) pro nový školní rok 2024/2025 ze SVČ Odry. Nabídka není kompletní a bude postupně doplňována. V příloze jsou uvedeny webové stránky, kde se dozvíte více informací a dále tel.číslo, na kterém se můžete informovat, popř. volat o pomoc s přihlašováním.

Ještě jednou všem děkujeme za spolupráci v minulém školním roce a přejeme pohodové léto prožité se svými dětmi.

za vedení školy R. Šandová

Rubriky
Uncategorized

Slavnostní rozloučení s žáky devátého ročníku

V pátek 28. června 2024 jsme se již tradičně na konci školního roku rozloučili slavnostně s našimi deváťáky.

Rozloučení proběhlo za přítomnosti všech pedagogů, rodičů, prarodičů, spolužáků, přátel školy a pozvání přijala již tradičně i paní místostarostka Mgr. Libuše Králová, která měla úvodní slovo.

Rozloučili jsme se s 26 žáky, z nichž někteří z nich se zapsali do historie školy svými úspěchy v různých oblastech a bezproblémovým chováním. Kromě rozdávání vysvědčení byly ředitelem školy Mgr.Janem Jursíkem uděleny 20 žákům pochvaly za reprezentaci školy ve vědomostních, sportovních a výtvarných soutěžích, za práci v žákovském parlamentu, za příkladný prospěch po celou dobu školní docházky či za aktivitu a pomoc při školních akcích. Slova na rozloučenou uslyšeli žáci od svých třídních učitelů Mgr. Ireny Bláhové a Mgr. Lenky Pobočkové, od kterých si převzali drobné dárky na památku na naši školu.

Také žáci 9.A i 9.B si pro všechny přítomné připravili povídání a zhodnocení své školní docházky a předali svým vyučujícím dárečky. Za 9.A promluvila Natálka Kuchařová a za 9.B David Duchovný. Rozloučení bylo velmi důstojné.

Rodičům děkujeme za jejich přízeň po celou dobu školní docházky jejich dětí a žákům přejeme šťastný start do nové etapy jejich života. Ať se vám vše daří!

Ing. Renata Šandová

Rubriky
Uncategorized

Ocenění nejlepších žáků starostou a místostarostkou města Oder

Ve čtvrtek 27.6.2024 uděloval starosta a místostarostka města Oder ocenění nejlepším navrženým žákům všech oderských škol. Ocenění si z naší školy převzali David Duchovný, Michala Fidrová, Michaela Nováková, Gréta Masare (žáci devátého ročníku) , Adam Krumpoch ze 7.A a Daniel Král z 8.A. Zásluhy, za které žáci ocenění získali, najdete v příloze.

Zároveň ocenění převzala i paní učitelka Mgr. Blanka Zhasilová za celoživotní práci pro školu, která se tímto rozloučila se svou dlouholetou pedagogickou praxí.

Ing. Renata Šandová

Rubriky
Uncategorized

Pochvaly žákům 6. – 8. ročníku

V pátek 28. června ráno proběhlo předávání pochval žákům 6. – 8. ročníků. Ředitel školy Mgr. Jan Jursík ocenil vybrané žáky za jejich práci během uplynulého školního roku v oblasti sportu a vědomostních soutěží na základě doporučení třídních učitelů.

Slavnostní udílení pochval proběhlo v tělocvičně, kde se sešli žáci spolu se svými třídními učiteli. Každý oceněný žák si od pana ředitele převzal dárek a diplom.

Po slavnostní části se žáci vrátili do svých tříd, kde pokračovalo předávání vysvědčení a dalších pochval. Děkujeme všem žákům, kteří dělají svou práci pečlivě, reprezentují naši školu , jsou nápomocni svým spolužákům, pomáhají při školních aktivitách a dělají nezištně práci nad rámec svých povinností. Vážíme si toho a věříme, že jsou dobrým příkladem i ostatním spolužákům.

Ing. Renata Šandová

Rubriky
Uncategorized

Cimbálová kapela Réva rozezněla nádvoří naší školy

Ve středu 26. června nás navštívila cimbálová kapela Réva ze Zlína. Nádvoří školy se proměnilo v koncertní sál pod širým nebem.Kapela Réva je známá ovládáním tradičních hudebních nástrojů. V jejich repertoáru je lidová hudba, klasika, jazz, ale i moderní skladby.

Atmosféra byla příjemná a uvolněná, což umocnilo také krásné letní počasí. Hudebníci kladli žákům různé otázky ze světa hudby a oceňovali je v průběhu vystoupení drobnými dárky za jejich znalosti.

Tento hudební zážitek byl nejen zpestřením konce školního roku, zábavou, ale také příležitostí k rozšíření hudebního obzoru všech našich žáků. Díky cimbálové kapele Réva měli možnost poznat různé hudební styly a nástroje.