Rubriky
Jídelna

Informace pro strávníky školní jídelny

Obědy budou odebírat od 3.9. žáci, kteří se přihlásili k odběru stravy na konci školního roku nebo v průběhu prázdnin. Pokud má ještě někdo z nepřihlášených žáků zájem o stravu, obraťte se na paní vedoucí stravování p. Schwarzovou. Obědy by v tomto případě začali žáci odebírat od 9.9.2024.

Odhlašování obědů bude probíhat stejně jako loni. Elektronický systém odhlašování obědů nemusí být aktivní ihned od 3.9. Z tohoto důvodu odhlašujte obědy případně na telefonu 731 962 197 vždy do 12,00 hodin.

Prosíme rodiče o pečlivé odhlašování obědů, aby nemuseli obědy doplácet do plné ceny. První den nemoci si můžete nadále vyzvednout obědy dítěte od 11:30 – 12:00 v jídelně naší školy.

Děkujeme za pochopení.

Rubriky
Uncategorized

Postup pro první přihlášení do portálu eStrava

Platí pro ty, kteří si obědy budou přihlašovat poprvé. Ostatní strávníci mají stejné přihlašovací údaje jako minulý rok.

Rubriky
Uncategorized

Plánované třídní schůzky na školní rok 2024/25

Vážení rodiče,

prosím, zaznamenejte si do svých diářů plánované třídní schůzky na nový školní rok a zároveň vás srdečně zveme na první informativní schůzku, která proběhne ve čtvrtek 5.9.2024 v 15:00 hodin.

Najdete nás:

Vyučující I. stupně

ve svých třídách

Vyučující II. stupně

I. patro 1. stupeň

L. Pobočková – učebna Vv

I .patro 2. stupeň

J. Jursík – ředitelna

R. Šandová – kancelář zástupce ředitele          

V. Florík – učebna 8.A

D. Holiš – učebna 8.B

P. Fabiánová – učebna 6.B

K. Křenková  – sborovna II. stupně

I. Bláhová – kabinet Cj (vedle třídy 6.B)

II. patro 2.stupeň

M. Vlček  – učebna 9.A

L. Černá  – učebna 6.A

I. Žárský – učebna 9.B

M. Piterková – učebna 7.A

Rubriky
Uncategorized

Informace k začátku školního roku 2024/25

Vážení rodiče a žáci,

blíží se konec prázdnin. Věříme, že jste přes léto fyzicky i psychicky odpočatí a načerpali jste energii do další práce.

Připomínáme, že v pondělí 2. září 2024 bude zahájen školní rok 2024/25. Začátek výuky je 7:50 hod. Předpokládaná délka výuky první den bude maximálně 4 vyučovací hodiny.

Od úterý 3. září bude probíhat plně výuka podle již připraveného rozvrhu, který žáci dostanou první den ve škole. Prosím, připomeňte dětem, ať si do školy vezmou přezůvky.

Školní jídelna je od počátku prázdnin v dlouhodobé rekonstrukci. Obědy (jak už jsme vás informovali na konci školního roku) budou dováženy žákům ze ZŠ Komenská. Elektronický systém přihlašování a odhlašování obědů bude stejný jako doposud. V případě nejasností ohledně stravování volejte paní vedoucí M. Schwarzové na tel. telefon 731 962 197 vždy do 12,00 hodin. Zároveň připomínáme, že cenu stravného určuje ZŠ Komenská a bude o něco vyšší než v minulém roce. Proto žádáme rodiče, aby si nezapomněli navýšit limit za stravu ve své bance. Vyúčtování bude opět provádět naše škola. Kromě navýšení limitu nemusíte nic dalšího měnit. Obědy dětem se začnou dovážet od úterý 3.9.2024.

Touto cestou vás zároveň už teď zveme na třídní schůzky s třídními učiteli vašich dětí, kteří vám sdělí organizační záležitosti školního roku a zodpoví na vaše dotazy. Schůzka se uskuteční ve čtvrtek 5. září 2024 v 15.00 hodin. Budeme se těšit.

Další informace o organizaci školního roku najdete na našich webových  stránkách. V případě dotazů nás kontaktujte.

Přejeme vám pěkný zbytek dnů prožitých s vašimi dětmi před nástupem do školy a hlavně zdraví.

Rubriky
Uncategorized

Pozvánka pro prvňáčky a jejich rodiče

Vážení rodiče, 

dovolujeme si vás pozvat na slavnostní zahájení školního roku, které proběhne v pondělí 2.9.2024 v 7,50 hodin v 1.A a 1.B. Rozdělení dětí do tříd proběhlo již na poslední červnové schůzce s novými paní učitelkami Mgr. Leonou Kopeckou a Bc. Michaelou Maleňákovou. Při tomto setkání jste dostali základní informace o chodu školy, ale v případě nejasností a dotazů nás neváhejte kontaktovat. 

Na vaše děti se 2.9. 2024 těší paní učitelky, spolužáci a vedení školy. 

Přejeme vám klidný a pohodový zbytek prázdnin a dětem šťastný vstup do nové etapy jejich života.

Rubriky
Uncategorized

Informace pro budoucí žáky 6. ročníku, kteří přichází z jiných škol

Vážení rodiče a žáci, přihlásili jste se na II. stupeň do naší školy. Před začátkem školního roku bychom vám rádi předali pár informací.

  • vyučování začíná v pondělí 2.9.2024 v 7,50 hodin (žáci jsou dle ŠŘ min.10 minut před vyučováním ve škole)
  • vaše dítě bude chodit do třídy 6.B, ve které očekáváme celkem 14 dětí
  • třídní učitelkou bude Mgr. Petra Fabiánová (učitelka Čj a Hv )
  • první den budou mít žáci kratší vyučování, které skončí cca v 11,30 hod.
  • od úterý 3.9.2024 budou mít žáci již plný rozvrh s šesti vyučovacími hodinami tj. do 13,20 hodin
  • omlouvání absence žáků vyžadujeme od rodičů ústně nebo elektronicky do ETK (elektronické třídní knihy) do jednoho dne, omluvenku nejpozději do tří dnů do ETK
  • ve škole je zakázáno během vyučování a přestávek používat mobil
  • učebnice žáci dostávají na začátku školního roku v jednotlivých předmětech
  • pracovní sešity dostávají v některých předmětech žáci na začátku roku a hradí si je sami
  • sešity na poznámky do jednotlivých předmětů žákům nabízíme dle potřeb vyučujících v balíčku – pro 6.roč. Tuto možnost většina z vás využila a objednané sešity si můžete tak vyzvednout a uhradit první den ve škole u paní ekonomky P. Feglerové. Cena je 261,- Kč. Pokud jste tuto možnost nevyužili, můžete si sešity zakoupit sami – seznam a počet najdete na webových stránkách školy – Dokumenty.
  • ve škole děti dostanou přidělenou šatní skříňku, je nutné si přinést jednoduchý, tenký, visací zámek k jejímu uzamčení (nejlépe již první den školy)
  • ve škole se pohybují děti v přezůvkách nikoli teniskách
  • do Tv si připravte prosím obuv na venkovní i vnitřní použití
  • ke komunikaci s učiteli využíváme žákovskou elektronickou knížku – přístup získáte na začátku školního roku na rodičovské schůzce ve čtvrtek 5.9.2024 v 15.00 hodin.
  • v naší školní jídelně probíhá dlouhodobá (minimálně první pololetí školního roku) celková rekonstrukce, obědy dětem budeme dovážet ze ZŠ Komenského a vydávat u nás ve škole. Cena stravného se řídí cenou stravného ZŠ Komenského. Pokud máte zájem, aby vaše dítě za těchto podmínek odebíralo obědy, je nutno zavolat na telefon 731 962 197 a své dítě nahlásit paní M. Schwarzové (vedoucí stravování) a zároveň ji požádat jako noví strávníci o kód k elektronickému přihlašování stravy
  • veškeré informace najdete i na našich webových stránkách www.zsodrypohorska@cz, fb nebo nás můžete kdykoli kontaktovat .
  • Pokud máte zájem o prohlídku školy a seznámit své děti s novým prostředím, nabízíme termín v pátek 23.8.2024 v 9:00 hodin.
  • V pondělí 2.září 2024 v 7,50 hod. se na vás těší spolužáci, vyučující a vedení školy.

Rubriky
Uncategorized

Jsme tu pro vás ve školním roce 2024/25

Pedagogičtí pracovníci pro školní rok 2024/25.