ZÁKLADNÍ ŠKOLA
ODRY POHOŘSKÁ

Den Oder

V sobotu 15.6. jsme se představili na Den Oder s pěti vystoupeními, které si připravily paní učitelky se svými dětmi pro tuto příležitost. Všechna vystoupení byla moc hezká a sklidila potlesk přítomných. Děkujeme dětem a paní učitelkám za přípravu a vzornou reprezentaci školy a všem rodičům a divákům za skvělou podporu v průběhu vystoupení, která je pro děti velmi důležitá.

Naše vystoupení:

4.A,B  Ostrov – 14 žáků 

S některými žáky  4.A a 4. B jsme se přenésli na havajský ostrov. Taneční vystoupení si děti připravily s radostí pod vedením p. uč. Michaely Ručkové.

3.A Čokoládový tanec 19 žáků

Čokoláda. Co Vás napadá, když se řekne ČOKOLÁDA?Kdy asi vznikla, kdy se dostala do Evropy, jak je to s čokoládou dnes?

Žáci z 3. A si pro připravili pravou španělskou čokoládu pod vedením paní učitelky Dagmar Šindlerové a paní asistentky Elišky Polákové

7.B Mix –  5 žáků

Žáci 7.B zahráli a zazpívali píseň Riptide od Vance Joy, kterou si ve volných chvílích nacvičili sami za podpory paní učitelky Míši Piterkové. Na basovou kytaru hrál Matěj Chuděj, na kytaru Patricie Němcová, na klávesy Adéla Hradílková, na cajon (kachon) Petr Poboček a zazpívá Anežka Žwaková.

2.A Hvězda –  16 žáků 

Žáci 2.A se představili s pohybovou skladbou HVĚZDA. 16 malých hvězdiček, se snažilo rozzářit sobotní dopoledne…a podle ohlasů se jim to opravdu povedlo. Tanec s dětmi připravila paní učitelka Martina Sovová.

2.B Mix –  18 žáků   (tanec)

2.B vám pod vedením paní učitelky Ivety Zástěrové navodila situaci, jak se děti baví o školních přestávkách.

Čtěte dále...

Základní škola Odry, Pohořská 8, příspěvková organizace

IČO: 60336269

ID datové schránky: euigift

Rychlý kontakt