ZÁKLADNÍ ŠKOLA
ODRY POHOŘSKÁ

Informace k začátku školního roku 2024/25

Vážení rodiče a žáci,

blíží se konec prázdnin. Věříme, že jste přes léto fyzicky i psychicky odpočatí a načerpali jste energii do další práce.

Připomínáme, že v pondělí 2. září 2024 bude zahájen školní rok 2024/25. Začátek výuky je 7:50 hod. Předpokládaná délka výuky první den bude maximálně 4 vyučovací hodiny.

Od úterý 3. září bude probíhat plně výuka podle již připraveného rozvrhu, který žáci dostanou první den ve škole. Prosím, připomeňte dětem, ať si do školy vezmou přezůvky.

Školní jídelna je od počátku prázdnin v dlouhodobé rekonstrukci. Obědy (jak už jsme vás informovali na konci školního roku) budou dováženy žákům ze ZŠ Komenská. Elektronický systém přihlašování a odhlašování obědů bude stejný jako doposud. V případě nejasností ohledně stravování volejte paní vedoucí M. Schwarzové na tel. telefon 731 962 197 vždy do 12,00 hodin. Zároveň připomínáme, že cenu stravného určuje ZŠ Komenská a bude o něco vyšší než v minulém roce. Proto žádáme rodiče, aby si nezapomněli navýšit limit za stravu ve své bance. Vyúčtování bude opět provádět naše škola. Kromě navýšení limitu nemusíte nic dalšího měnit. Obědy dětem se začnou dovážet od úterý 3.9.2024.

Touto cestou vás zároveň už teď zveme na třídní schůzky s třídními učiteli vašich dětí, kteří vám sdělí organizační záležitosti školního roku a zodpoví na vaše dotazy. Schůzka se uskuteční ve čtvrtek 5. září 2024 v 15.00 hodin. Budeme se těšit.

Další informace o organizaci školního roku najdete na našich webových  stránkách. V případě dotazů nás kontaktujte.

Přejeme vám pěkný zbytek dnů prožitých s vašimi dětmi před nástupem do školy a hlavně zdraví.

Čtěte dále...

Základní škola Odry, Pohořská 8, příspěvková organizace

IČO: 60336269

ID datové schránky: euigift

Rychlý kontakt