ZÁKLADNÍ ŠKOLA
ODRY POHOŘSKÁ

Školní ples s Láskou

V sobotu 20.1.2024 jsme uspořádali v naší tělocvičně a přilehlých prostorech školy tradiční školní ples. Průběh a atmosféra celého večera byla přátelská, uvolněná a dle ohlasů si troufáme říct, že se všichni velmi dobře bavili. K tanci nám zahrála pro nás nová a zároveň výborná skupina tří mladých hudebníků – Martin Láska band z Hranic. Ples zpestřila taneční vystoupení žáků ZUŠ, připravené p.uč. Romanou Fardovou . Hosty potěšil také fotokoutek a interaktivní doplnění textů na téma lásky. Děkujeme všem přítomným za příjemnou návštěvu a super atmosféru.

Velké poděkování patří také všem sponzorům, kteří přispěli do bohaté tomboly. Díky nim si mohl každý host odnést z plesu nějaký dárek. Děkujeme také paním kuchařkám z naší školní jídelny, které se postaraly o přípravu studené večeře.

Na přípravě plesu, výzdobě sálu, plynulém průběhu večera a následném uvedení školy do původního stavu se podíleli pedagogové, zaměstnanci školy, žáci, naši bývalí žáci a přátelé školy. Za ochotu a spolupráci si všichni zaslouží velkou pochvalu. Těšíme se na shledanou 15.2.2025 u nás.

Ing. Šandová Renata

Čtěte dále...

Základní škola Odry, Pohořská 8, příspěvková organizace

IČO: 60336269

ID datové schránky: euigift

Rychlý kontakt