ZÁKLADNÍ ŠKOLA
ODRY POHOŘSKÁ

Školní liga miniházené – 1.kolo

Sport, jakožto nedílná součást vzdělávání a kultury, si na naší škole našel své místo v podobě účasti ve Školní lize miniházené, jejíhož prvního turnaje (postupně se zúčastníme ještě dalších 3 během tohoto školního roku) jsme byli účastníky v úterý 14/11/2023, v hale ABC v Novém Jičíně.

Projekt je celostátní, určený hlavně pro žáky 1.stupně. My jsme do bojů vyslali družstvo – mix, složené výhradně z žáků 4.tříd.

Odehráli jsme celkem 4 utkání, během kterých jsme prokázali jistou kvalitu, bohužel, na výhru to, zatím, nestačilo. Nasazením a zápalem do hry jsme byli schopni se ostatním celkům vyrovnat, přece jen ale bylo poznat, že se tuto hru teprve učíme. Nicméně, celkových 12 vstřelených gólů je hezkým příslibem do budoucna a impulsem k dalšímu zlepšování.

Chtěli bychom poděkovat organizátorům celé ligy za výborný projekt a dále pak SKKP Handball Brno, házenkářskému klubu z Brna, který nám nezištně poskytl čas a znalosti trenéra mládeže Matěje Domkáře při nácviku miniházené.

Tým ZŠ Pohořská Odry startuje pod názvem „Nakoplí koně“ a jeho členy jsou: Nela Krayzlová, Klára Rychlíkovská, Lukáš Maršálek, Vítězslav Juřica, Tomáš Kuchařík, Marek Foldyna, Jan Gockert, Daniel Čagala, Dominik Škrabánek, Šimon Skalka, Jaroslav Mrlína.

Bc. Tomáš Dokoupil

Čtěte dále...

Základní škola Odry, Pohořská 8, příspěvková organizace

IČO: 60336269

ID datové schránky: euigift

Rychlý kontakt